Kiegészítő utasítás

A nemi kapcsolat előtt ajánlatos a partnert minél jobban felkészíteni.
A könyebb és gyorsabb hímvessző merevedése céljából ajánljuk, hogy a felhasználó az eljárás folyamán szándékos, periodikus hímvessző kontrakciót végezzen a készülék hüvelyében.
Ha a készülékbe levegő jut, a hímvessző merevedése nem lesz megfelelő minőségű és ekkor az egész eljárást meg kell ismételni. A hímvessző merevedésének minősége az alkalmazott gumi szorításától is függ. A gumi hímvessző tövére való felhelyezése után nem szabad, hogy a használó fájdalmat érezzen.
Számolni kell azzal, hogy a gumigyűrű nem szorítja el teljesen a hímvessző tövét, illetve nem zárja el teljesen az ondóvezetéket. Az ondó a gumigyűrűvel elszorított hímvesszőből ugyan kisebb mennyiségben lövell ki, de mégis megtörténhet a megtermékenyítés. A nem kivánatos terhesség ellen tehát védekezni kell.
Két egymást követő nemi aktus között 10-15 percre van szükség, hogy a hímvesszőben helyreálljon a vérkeringés, ha a nemi kapcsolat során a hímvessző gumigyűrűvel volt elszorítva.
A készülék őrzése és karbantartása


Ügyelni kell arra, hogy a készülék hüvelyébe és a szivattyúba por, szemcse, víz, lenyírt szőr ne kerüljön, mert ez a készülék károsodását idézheti elő.

Minden egyes használat után a készülék hüvelyét kívül és belül meleg, szappanos vízzel mossuk meg, majd a szappanos vizet többször alaposan öblítsük le. Mosás elött a hüvelyt a készülék tetején levő anyacsavar segítségével meg kell szabadítani a csőtől és a szivattyútól.

A hímvessző merevedését bíztosító gumigyűrűt, tömítőgyűrűt és a kúpot úgyszintén meleg, szappanos vízben el kell mosni és öblíteni. A leöblített készüléket, alkatrészeit és a szivattyút CLARAsept törlőkendővel alaposan töröljük át, ügyelve arra, hogy a törlőkendő oldata a készüléken legalább félpercig (30 másodperc) maradjon rajta, illetve hagyjuk, hogy a törlőkendő oldata a felületről elpárologjon. A fertőtlenített készüléket és alkatrészeit (a szivattyú és szelep kivételével) langyos/meleg folyó vizzel öblítsük le, majd szárítsuk meg és örizzük a következő alkalomra.

FIGYELMEZTETÉS:
30 perc után a gumit kötelezően le kell venni a hímvessző töveről.

DOWNLOAD NOW