A VEP készülék alkalmazásának előnyei

A módszer ártalmatlan, fájdalommentes, könnyen alkalmazható és bármilyen káros következmény nélkül megismételhető.
    A hímvessző merevedése természetes úton mindig elérhető, ha a hímvesszőt csökentett légnyomásnak (vakuum) tesszük ki.
A hímvessző merevedése mindig gyorsan, általában egy percen belül elérhető és ennyi ideig tartanak a VEP alkalmazásával kapcsolatos előkészületek is.
A felhasználó önállóan dönt a szexuális viszony tartamáról.
A felhasználó ellenőrzi az ondókilövellést és a fogamzást.
Teljesen ártalmatlan a felhasználó egészségére nézve, cukorbetegek, szívinfarktuson és koszorúérműtéten átesett személyek is használhatják.
Tizennégy éves tapasztalatunk során a készülék 95%-ban sikeres volt és nem jelentkezett nemkívánatos mellékhatás.
A VEP készülék alkalmazása gyógyhatású vegyszerek és egyéb adalékok nélkül, teljesen természetes úton garantálja a sikeres szexuális kapcsolatot. A készüléket olyan diszkréció mellett és gyakorisággal használhatja ahogyan akarja, miközben teljesen védi a saját és partnere egészségét.
A VEP alkalmazása egyszerű, az előkészületek legfeljebb egy percig tartanak, mindez diszkréten, az előjáték részeként is lebonyolítható.
A VEPszivattyú szerkezete megakadályozza a 300 mmHg-nél nagyobb vákuumot és így teljesen véd a sérülésektől és alkalmazása teljes biztonságot nyújt.
A készüléket a franciaországi Lyon városában lévő Saint- Maurice Klinikán Lavoisier P. professzor irányításával vizsgálták. Az elvégzett kisérletek igazolták a VEP készülék meggyőző fölényét a világon levő más hasonló készülékekkel szemben.
A csökkent szexuális teljesítőképesség a férfiakat lelkileg megviseli, partnereiket elégedetlenné teszi, megbontja a családi harmóniát és csökkenti az alkotóképességet.
A fél óráig tartó nemi aktus a nap folyamán többször is megismételhető, bármilyen káros hatás nélkül.
A VEP készüléknek köszönhetően az erectio olyan minőségű, mint a legjobb napjainkban volt, talán még attól is jobb. A normális szexuális kapcsolat sokkal gyakoribb, mindennapos lehet.
A VEP segítségével megvalósított szexuális aktus után a partnerek érzelmileg felfrissülnek és teljesen elégedettek lesznek.
A VEP készülékkel terápiás hatást érünk el: megakadályozza a sorvadást és megnöveli a hímvessző méreteit.
Az eredmények azt bizonyítják, hogy a VEP készülék visszaadja a férfiak nyugalmát, önbizalmát és biztonságát, míg a partnerek közötti szexuális kapcsolat felfrissül és harmonikussá válik.
A merevedési probléma a készülék segítségével hatékony, tudományos ismeretekre alapozott módszerrel oldható meg.