Rövid 
használati utasítás a VEP készülékhez


A VEP készülék előkészítése

A készülék használata előtt, a vákuum sikeres elérése céljából a szőrzetet a hímvessző tövénél le kell rövidíteni 0,5 cm-re, vagy annál rövidebbre.

Elzárni a készülék fején lévő csavart és a szelepet.

A készletből ki kell választani azt a tömítőgyűrűt, melynek átmérője lehetővé teszi, hogy az erectióban levő hímvesszőt könnyen ki lehessen venni a készülékből. Ha a hímvessző átmérője nagyobb a legnagyobb tömítőgyűrű nyílásának átmérőjétől,akkor a tömítőgyűrű nem szükséges.

A készüléken levő kart a műanyag hüvelynek kell támasztani. A mozgatható műanyag csúszógyűrűt a hüvelyen ütközésig kell tolni, ami által a hüvelyen helyet biztosítunk a merevedést megtartó gumigyűrűnek.

A hímvessző merevedését megtartó gumik készletéből előbb a leghosszabb gumit kell kiválasztani és ha az erectio fenntartása nem sikerül, a rövidebb gumival újra kell próbálkozni. Az erectio minősége az alkalmazott gumi szorításától is függ. Ha a legkisebb gumival sem biztosítható a megfelelő erectio, a hímvessző tövére egyszerre két gumit kell felhelyezni.

A hímvessző merevedését megtartó gumin levő gömböt át kell húzni a gumi másik végén levő nyíláson, hogy gyűrű alakuljon ki.

A gumi felhelyezése a műanyag hüvelyre

A műanyag kónuszt alapjával síma felületre kell helyezni. A kónusz hegyére a gumigyűrűt úgy kell felhelyezni, hogy a gumi a gömbökkel a kónusz csatornájában legyen. A gumigyűrűt végig kell görgetni a kónuszon addig, amíg a végső vájathoz nem ér. Ezután a kónuszt a készülékbe kell tolni úgy, hogy a kónusz hegye a szelep felé, a gumi végeinek csatlakozása pedig a számokkal ellátott címke irányában legyen. A kónuszról a gumit a készülék külső peremére, a csúszógyűrű elé kell átgörgetni, közben ügyelni arra, hogy a gömbök ne csavarodjanak össze. A gömbnek a felhasználó arca felé kell állnia. Végül kivenni a műanyag kónuszt a hüvelyből.

A hüvely nyílásába be kell helyezni a tömítőgyűrűt.


 

 

 

 

 


Megjegyzés! A készülék első használata előtt a szivattyú dugattyúját néhányszor üresben kell járatni, hogy a szivattyút működésbe lehessen hozni.


A VEP használata

A készüléket fenti helyzetben tartva (a kart lefelé fordítva) a hímvesszőt egész hosszában a hüvelybe kell helyezni és időközben a hüvelyt meg kell rázni, hogy a hímvessző a készülékben teljes egészében elhelyezkedhessen. A hüvelyt a hímvessző tövéhez szorítva, fokozatosan kell szivattyúzni (3-4-szer, kb. 5 másodperces szünetekkel).

A teljes erectio elérése után a szivattyút el kell engedni, átfogni a kart és a szegélyt, hogy a gumit le lehessen tolni a hüvelyről és felhelyezni a hímvessző tövére. Egyik kézzel a kart a szegély végéig kell tolni, közben a másik kézzel a készüléket a hímvessző tövéhez kell szorítani, hogy megakadályozzuk a levegő készülékbe jutását (ellenkező esetben az erectio nem lesz kellő minőségű és az eljárást meg kell ismételni). A gumigyűrű hímvessző tövére való felhelyezése után a gumi felett keletkezett kidudorodás természetes jelenségnek számít. Kezdetben érezhető a hímvessző fokozottabb szorítása, de ezt idővel a használója megszokja.

Ahhoz, hogy a hímvesszőt könnyen ki tudjuk venni a készülék hüvelyéből meg kell nyitni a szelepet. A készülék eltávolítása után megkezdődhet a közösülés.

A gumit 30 perc után kötelezően le kell venni a hímvessző tövéről.

A közösülés végén, közvetlenül az ondókilövellés előtt, meg kell rántani a hímvessző tövén a szorító gumigyűrű gömböcskéjét. Ezzel a gumigyűrű kioldódik és lehetővé teszi az ondókilövellést a hímvesszőnek a nő hüvelyéből való kivétele nélkül.

 

15 perces szünet után az egész eljárás megismételhető.

DOWNLOAD NOW