Mi a VEP készülék?
A VEP készülék egy olyan eszköz, amely csökkentett légnyomás (vákuum) útján elősegíti a férfi nemiszervének sikeres és gyors merevedését (erectio) és annak megtartását.


Ez a módszer ártalmatlan, fájdalommentes, könnyen alkalmazható és megismételhető. A hímvessző merevedése gyors, egy percnél rövidebb időn belül elérhető, az ezt követő aktív nemi aktus 30 percig tarthat.

A VEP készülék kizárólag egyazon személy által alkalmazható amellyel a nemi szükséglet kielégítése céljából a hímvessző merevedése és annak megtartása érhető el, de egyben megakadályozható az atrophia (sorvadás). Hosszabb ideig való használatával fennáll a hímvessző növekedésének reális lehetősége is.

A férfiakban biztos nemi vágyat ébreszt és fokozza azt. Manapság az öregedés lassítható. Tartsa meg végig szexuális vitalitását, akadályozza meg a nemi erőnlét csökkenését, növelje a hímvessző méretét, javítson az erectió minőségén...

A VEP mindezt heti kétszeri, csupán 15 perces gyakorlással lehetővé teszi. Ezenkívül, amikor csak kívánja, egy percen belül teljesen természetes úton elérheti a hímvessző merevedését. Gyógyhatású vegyszerek, vagy egyéb adalékok nélkül sikeres szexuális kapcsolatot garantál.

A VEP készülék ártalmatlan az egészségre, ezért cukorbetegek szívinfarktuson és koszorúérműtéten átesett személyek, stb. is használhatják.


MEGJEGYZÉS:
A VEP készülék tartós használatra szolgál és
csak egyszer kell megvásárolni az életben.


DOWNLOAD NOW