Ki használhatja a VEP készüléket?

Több évi tapasztalat alapján a VEP készülék kezelése egyszerű, ártalmatlan az egészségre, ezért cukorbetegek, szívinfarktusból felépült és koszorúérműtéten átesett személyek is alkalmazhatják, ugyanis nem növeli a vérnyomást.
Beépített pacemaker esetében a szakorvosok engedélyezik a készülék alkalmazását, ha más kizáró ok nincs, mivel a készülék elektromos szerkezetet nem tartalmaz.

A készülék csökkent szexualitással rendelkező egyéneknek ajánlott, mert a hímvessző merevedését természetes úton idézi elő és fél óráig tartó közösülést tesz lehetővé. Az aktus a nap folyamán többször is megismételhető bármilyen káros következmény nélkül.

A készüléket idősebb személyek is alkalmazhatják, ha meg akarják előzni a hímvesszőmakk és a hímvesszőszövet sorvadását. Fenntartja a jó formát és működőképességet.

A VEP készüléket olyan egyének is alkalmazhatják, akik stressz és sérülések következtében bizonyos károsodást szenvedtek, illetve akiknél megszakadtak az idegpályák. Ugyanúgy a VEP készülék elősegíti a természetes megtermékenyítést azon férfiak számára, akiknél erectio hiányában az ondó nem juthatott a méhbe.

A VEP készülékkel a kifejezett korai ondókilövellésben (ejaculatio praecox) szenvedő férfiaknál is teljes hatás érhető el, mivel a hímvessző merevedését a normális közösüléshez szükséges ideig fenntartja.

A VEP készüléket az egészséges férfiak gyakoribb szexuális kapcsolatok, a jobb hímvessző merevedése (hímvesszőben a vér egyenletesebb eloszlása) és a hímvessző reális méretnövekedése céljából alkalmazzák.

 

A VEP készülék alkalmazásával teljesen harmonikus házaséletet élhet.

 

FONTOS FIGYELMEZTETÉS:
Be nem gyógyult thromboemboliás
tünetegyüttesben, szívritmuszavarban
és epilepsziában szenvedő betegeknél
a készülék alkalmazása nemkívánatos
mellékhatásokat válthat ki. Amennyiben
ilyen jellegű betegsége volt, vagy van,
a használat előtt kérje ki szakorvosa
véleményét.