Mit jelent a VEP és használata miért előnyös?

A VEP készülék elnevezését a hímvessző (penis) vákuum útján történő erectiojának kezdőbetűiből kapta és szakembereink műszaki tökéletesítésének köszönve a legjobb a világon a forgalomban levő hasonló készülékek közül.
Használati éredményeink szerint a VEP 99%-os sikerrel, reális segédeszköz a hatástalan gyógyszerek és egyéb vágykeltő készítmények alkalmazásával szemben.
A tabletták az erectio minőségét egészséges
embereknél nem javítják meg, viszont a VEP-el naponta többször is könnyen elérhető az erectió.
Az erectió elérésére injekciót is használnak. A legújabb tudományos tájékoztatások szerint ezek az injekciók a prosztata túltengés csökkentésére szolgálnak, hosszabb ideig való alkalmazásuk pedig előidézheti a hímvessző méretcsökkenését (a kavernosus szövet fibrosus jellegű elváltozása). Ezenkívül az injekciók szűkítik az ondócsatornákat (desensitációs hatás) és kiválthatják a herék metabolismusának a zavarát.
 

A VEP előnye más hasonló készülékekkel szemben

Egyedül a VEP készülék rendelkezik önoldódó gumival, aminek alkalmazásával elérhető az ejaculátio. Öt méretben a hímvessző méretének megfelelően kiválasztott, egyszerűen felhelyezhető és levehető/leoldható gumi hatékonyan megakadályozza a korai ondókilövellést és megoldja a nem kielégítő erectió okozta meddőség problémáját, mert lehetővé teszi az ondókilövellést a hímvessző hüvelyből való kivétele nélkül.
A tömítőgyűrűk, 6 különböző méretben lehetővé teszik a vér egyenletes megoszlását a hímvesszőben és a jobb minőségű erectiot, mint más készülékekkel.
A szivattyú szerkezete, amelyet szabadalmaztattunk, a világon először alkalmazott olyan szivattyú, amely lehetővé teszi az ellenőrzött, korlátozott vákuumot és ez nem haladja meg a 300 mmHg-t (a repülőben való nyomáscsökkenésnek megfelelően). Ezáltal a használók részére, akik maguk választják ki a szivattyúzás ütemét, a vér a barlangos testekben való egyenletes megoszlása mellett, maximális biztonság és kényelem nyújtható. Ellentétben az elektromos és elemmel működtetett szivattyúkkal, amelyekkel a véredények gyors feltöltődése következtében keletkezhetnek sérülések, ezzel a kézi szivattyúval kiküszöbölhető a hajszálerek megpattanásának lehetősége.